Mediasynced

Gewoon bijzonder

het begin

Mendel en Mark delen een passie voor de kracht van crossmedia en hebben een voorliefde voor het creëren van unieke oplossingen. In December 2011 hebben ze samen hun eerste bedrijf Remotely.tv opgericht. Niet lang daarna, creëerden ze een unieke innovatie waardoor TV en online advertising perfect hand in hand gaan. Het idee van TV Sync was geboren.

Er kwam zoveel positieve feedback op het idee om TV ads met online campagnes te syncen, dat het niet lang duurde voordat Mediasynced werd opgericht. In juli 2012 werd ‘s werelds eerste TV-Synced campagne gelanceerd. Sindsdien heeft Mediasynced een continue stroom van Cross Media innovaties gelanceerd die tezamen resulteerden in het huidige geavanceerde TV en radio platform.

Mediasynced

Mediasynced heeft een geavanceerd tv & radio platform ontwikkeld, om te kunnen profiteren van de kansen die het veranderende tv-landschap te bieden heeft. Met behulp van ‘s werelds meest gesofisticeerde tv-attributie modellen en AI-technieken, kunnen moderne merken hun tv- en radiocampagnes in-flight meten, versterken en optimaliseren. En omdat we dit proces volledig hebben geautomatiseerd, hoeft u niet langer op antwoorden te wachten. Ze zijn eenvoudig verkrijgbaar in ons bekroonde, super gebruiksvriendelijke platform.

Begeef je op een reis in de nieuwe wereld van tv- en radio advertising, waar het optimaliseren van tv-campagnes in real time niet langer een droom, maar een realiteit is.